Saulės valandos - 20% DARBO DIENOMIS nuo 10-16 val. REZERVACIJOMS į Nugaros ir Viso Kūno masažus Vilniuje ir Kaune

Smilkalai - namų energijos gerinimui

Dabar daug laiko praleidžiame namie. Gal ir mintys nelinksmos aplanko, gal ir pasipykstam ar pasibaram su namiškiais. Vienas paprasčiausių būdų energiškai apvalyti namų erdvę - SMILKYMAS.

  • Prieš valant namus smilkalais, pirmiausia derėtų juos sutvarkyti fiziniame lygmenyje. Apžiūrėkite, ar namuose nėra energiją drumsčiančių jums nemalonių, sulūžusių, įskilusių, sugadintų daiktų, visais nereikalingais atsikratykite.
  • Kad negatyvi energija būtų pašalinta, pradėdami smilkymą praverkite langus, duris arba atidarykite iškart po smilkymo.
  • Paprastai patalpos pradedamos smilkyti nuo pagrindinių įėjimo durų. Toliau einama pagal laikrodžio rodyklę per visus namus. Daugiau dėmesio patartina skirti kampams. Jei smilkant kyla noras ties kokia nors vieta apsistoti ilgiau, įsiklausykite į šį norą, pasikliaukite smilkalo dūmo vedimu. Jei pastebite, kad dūmas krypsta į vieną kurią pusę, tai taip pat ženklas, kad tą vietą reikia atidžiau išvalyti.
  • Smilkalais galima apvalyti ir žmogaus energinį lauką. Tada smilkyti įprastai pradedama nuo viršugalvio, jei yra skaudamų ar negaluojančių vietų, ties jomis patartina smilkyti ilgiau.
  • Sakoma, jog smilkalas veikia dar stipriau, jei proceso metu mintyse ar garsiai išreiškiamas prašymas apvalyti ir dėkojama už apvalymą.
  • Smilkalą patartina uždegti pasitelkiant žvakės liepsną. Baigę erdvės valymą, neskubėkite smilkalo gesinti. Patartina padėti ant smilkintuvo ar į karščiui atsparų indą ir leisti visiškai užgesti.

Mus įkvepia: "Joga ir Ajurveda"

---------------------------

SPA Shanti rasite itin platų 100% natūralių indiškų smilkalų asortimentą namų jaukumui, jų erdvės, aplinkos valymui, harmonizavimui. SUPERHIT smilkalai, nuskaidrina namus rafinuotu karališkumu - patinka net ir tiems, kurie iki šiol nemėgo ar neatrado smilkalų. Padėsime parinkti maloniausią kvapą Jums!

Back