Saulės valandos - 20% DARBO DIENOMIS nuo 10-16 val. REZERVACIJOMS į Nugaros ir Viso Kūno masažus Vilniuje ir Kaune

Išbandykite! SHANTI "Detox" rinkinys kiekvienam

Keičiantis metų laikams, svarbu nepamiršti, kad keičiasi ne tik gamta, bet ir mes patys turime prisitaikyti prie naujo sezono ir jo iššūkių. Susigrąžinti formą bei apsivalyti nuo toksinų jums padės šis Shanti DETOX rinkinys kiekvienam, kurį sudaro:

 


SHANTI Liežuvio valiklis

Liežuvio valiklis pašalina toksinus, apnašas, negyvas ląsteles ir kenksmingus mikroorganizmus. Nuvalius liežuvio apnašas, pagerėja skonio receptorių funkcija, seilių išsiskyrimas ir sudėtis, geriau veikia skrandis, žarnynas, lengviau įsisavinamas maistas, pašalinamas blogas burnos kvapas, apsaugo dantis nuo ėduonies.

Naudojimas:

  • Liežuvio valiklis naudojamas kiekvieną rytą prieš valantis dantis.
  • Lenkta valiklio briauna nubraukite nuo liežuvio apnašas.
  • Išskalaukite burną vandeniu, valiklį nuplaukite.

„SHANTI AMA DETOX“ prieskonių mišinys žarnynui

Šis prieskonių mišinys  specialiai sudarytas ajurvedos gydytojos Partap Chauhan ir lietuvių naudojamas jau dešimtmetį. Jį gali gerti tiek sveiki, tiek norintys stipriau išvalyti organizmą: pilnai išvesti iš žarnyno toksinus, subalansuoti per greitą ar per lėtą virškinimą, susitvarkyti padidėjusį ar sumažėjusį rūgštingumą, esant nuolatiniam pilvo (vidurių) pūtimui, esant nereguliariam tuštinimuisi, pilnumo pojūtį skrandyje ir pilve, esant atsirūgimui rūgštimi, nuolat puolant ligoms ir esant silpnam imunitetui, „sukant-maudžiant“ raumenims, nuo kirmėlių, kepenų ir inkstų veiklai pagerinti. Taip pat, prieskoniai padeda suderinti nesuderinamus maisto produktus, kurių mūsų lėkštėje gausybė. Apsinuodijus organizmą, galima tiesiog nedidelį kiekį mišinio užpilti karštu vandeniu ir gurkšnoti visą dieną kaip arbatą.


Vartojimas:

3 kartus per dieną po valgio 1 arbatinis šaukštelis sumaišytas su vandeniu (gaunama tyrelė, kad būtų lengva nuryti) ir užgeriamas nedideliu kiekiu vandens. Rekomenduojame sugerti 2 savaičių kursą (3 vnt.) tam, kad pilnai išvesti iš organizmo toksinus.


Kvapnusis ir kūną dailinantis SHANTI "Garšan” aliejus

SHANTI "Garšan" aliejus pasižymi šildančiomis savybėmis, tad šąlantiems - tai padės sušildyti šąlantį kūną, o norintiems padailinti formas - jas pagražins, nes aliejus skatina skysčių ir toksinų iš organizmo pašalina ir palengvina lieknėjimo procesą, todėl Shanti naudojame jį savo liekninančiuose masažuose! Be to, "Garšan" aliejus yra nuostabaus  pažadinančio kvapo - sudėtyje esančios gaivinančios citrinžolių, jojoba, aloe vera natos nuteikia nuotakingai, veikia kaip aromaterapija, lengva konsistencija, malonu teptis.

Naudojimas:

Bet kuris aliejus KŪNUI Ajurvedoje, pagal RYTO HIGIENĄ, naudojamas ryte prieš dušą! Pavyzdžiui, ryte galite trintis juodųjų sezamų aliejumi, tada į dušą. Dienos eigoje, galite išsitrinti GARSHAN liekninamuoju aliejumi, apsivynioti plevele ir kaip aprašyta rekomendacijoje, eiti intesyvaus pasivaikšiojimo 30 min, iki suprakaitavimo, tada į dušą. ARBA, ryte iš karto trinatės norimu aliejumi, intensyviais judesiais, sąnarius trinant sukamaisiais judesiais (alkūnės, keliai, pečiai ir kt.), raumenys išilginiais judesiais - gaunasi mini mankšta.

 

Back