Saulės valandos - 20% DARBO DIENOMIS nuo 10-16 val. REZERVACIJOMS į Nugaros ir Viso Kūno masažus Vilniuje ir Kaune

Sutaupyk! Vienas ABONEMENTAS - daugiau nei 5 privalumai ir nuolaidos!

Tam, kad sveikata ir harmonija įsilietų į kasdienę jūsų rutiną!

 

Pirmoji pagalba Jūsų emocinei, fizinei ir dvasinei sveikatai! Nuo šiol nereikia laukti "progos" ar kol bus "labai blogai", masažas tampa privaloma kasdienybe be išimties visiems! Pasirūpinkite savo fizine ir dvasine sveikata -  SPA masažais, ritualais Vilniuje ir Kaune už ypatingą kainą, Jums patogiu metu!  Shanti rekomenduoja apsilankyti masaže ne mažiau kaip 1 kartą per savaitę.

Ajurvedos filosofija aiški - pasirūpinti sveikųjų sveikata ir padėti sergantiems

 

Vienas abonementas - DAUGIAU nei 5 PRIVALUMAI:

Sutaupysite - būtent šis abonementas suteikia tokią kainą, apie kurią galima tik pasvajoti!

  • Net 25 skirtingi masažai tik nuo 33 € už vieną kartą - galėsite eiti į skirtingus, o gal mėgautis mėgstamiausiu, pagal nuotaiką!
  • Sutaupysite iki 180 € pasirinkus atitinkamą paketą;
  • Galėsite apsilankyti "vos šovus minčiai, kad jau reikia!"  darbo dieną ir savaitgaliais
  • Tinka dalintis  su Šeima ir draugais - galite susivienyti perkant abonementą ir juo drauge dalintis, nes jis nevardinis! 
  • Masažai atliekami nuo mažo iki senolio: suaugusiems, vaikams, paaugliams, nėščiosioms
  • Abonementas galioja ir apsilankymams Dviese - pramogai dviems ar romantišką akimirką! O gal užklupo gimtadienis, paminėkite jį, juk turite abonementą!
  • Galioja "SPA SHANTI" tinkle Vilniuje ir Kaune
  • Panaudoti masažo abonementą galėsite net per 12 mėn.

 

Dėmesio: Jeigu norėsite 10 ir daugiau KARTŲ abonemento , pvz. 12,13,14 ir t.t. - paskaičiuosime Jums pagal 5 kartų įkainį, susisiekti galite vilnius@spashanti.lt; kaunas@spashanti.lt - apmokėjimas suformuojamas  Jums PAVEDIMU arba atsiskaityti galėsite atvykus į SPA centrą.

    MASAŽO ABONEMENTAI - IŠSIRINK SAVO ČIA...

    Galioja pasirinktinai šiems segmentiniams  masažams: NUGAROS masažui, Nugaros masažui su AJERŲ ar kitu ŠVEITIKLIU,  Nugaros AKMENŲ, Široabjanga - galvos kaklo-pečių juostos, Veido ir dekoltė masažui, Pėdų masažui.

    Galioja pasirinktinai šiems segmentiniams masažams:  MEISTRO Nugaros (individualus dėmesys ir technika), Korekcininis-liekninantis KOJŲ, VEIDO masažas su kristalais, Refleksologinis PĖDŲ masažas, Vaikiškas masažas iki 14 m.

    Galioja pasirinktinai šiems viso kūno masažams: Atpalaiduojantis masažas, Masala, Trifala, Spanguolių, Ajerų, CHAKRA, Karštų AKMENŲ, Mažoji Abjanga, Nėštuminis/Po nėštumo, VATA (raminantis), PITA (išmaigantis), KAPHA (intensyvus).

    Galioja pasirinktinai šiems viso kūno masažams: MEISTRO masažas (individualus dėmesys ir technika), AROMATERAPINIS masažas, Karališkoji ŠIRODARA ritualas su aliejaus pylimu į "trečią akį"

    Galioja pasirinktinai šiems viso kūno masažams: Shanti KERALOS autorinis masažas, GARSHAN liekninantis (papildomai Cello Gell  įtrynimas 13 € vietoj 17 €), MEISTRO masažas 90 min. (individualus dėmesys ir technika)

    Galioja pasirinktinai šiems viso kūno masažams: D. Kaunecko masažo programa-terapija "SHIVA Ritualas", Mažoji/Didžioji Pančakarma.

    Galioja pasirinktinai šiems viso kūno masažams: D. Kaunecko masažo programa-terapija "SHIVA Ritualas", Mažoji/Didžioji Pančakarma.


     
    Mes pasirūpinsime Jūsų maloniu poilsiu!
    Dirbame kas dieną: I-VII 10-21 val., Vilnius | Kaunas

     

    Sąlygos:

    • Nurodyta kaina (įskaitant už kartą) galioja tik mokant visą abonemento sumą iš karto.
    • Abonementas galioja net 12 mėnesių nuo įsigijimo nurodytiems masažams.
    • Abonementas yra nevardinis, todėl gali naudoti visa šeima ar artimiausi draugai.
    • Galioja darbo dienomis ir savaitgaliais, SPA centro darbo valandomis Vilniuje arba Kaune.
    • SPA SHANTI pasilieka teisę keisti šio pasiūlymo sąlygas.

      Back